A konferencia programja

MTU_logo_motto_2021_vektor-02.png

 

A online konferenciához a következő oldalon lehet csatlakozni: https://events.maxwhere.com/events/54/rooms

 

A konferencia absztrakt kötete letölthető formátumban: OTN-2021-Absztrakt-kotet.pdf

A konferencia programja letölthető formátumban: XXXVIII_OTN_programfuzet-v2.pdf

Tehnikai információk az online konferenciához: Technikai-informaciok-XXXVIII-OTN-2021-online-v2.pdf

 

PLENÁRIS ÜLÉS

0900 – 0930

A tudományos konferenciát köszönti és megnyitja

Prof. Dr. BARANYI PÉTER ZOLTÁN DSc, egyetemi tanár

a Széchenyi István Egyetem rektora

Dr. SZALKA ÉVA PhD

a Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság-és Élelmiszertudományi Kar dékánja

Prof. Dr. VARGA LÁSZLÓ DSc, egyetemi tanár

Doktori Iskola vezető

Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszertudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola

0930 – 1130

 

 

 

0930 – 1000

Plenáris előadások

Levezető elnök: Prof. Dr. NEMÉNYI MIKLÓS professor emeritus, az MTA rendes tagja

 

Dr. WAGENHOFFER ZSOMBOR PhD

a Magyar Állattenyésztők Szövetsége ügyvezető igazgatója

Az állattenyésztés zöld ágazat

1000 – 1030

 

HADÁSZI LÁSZLÓ innovációs főigazgató

KITE Zrt.

A digitalizáció és a precíziós gazdálkodás mezőgazdasági lehetőségei

1030 – 1100

Dr. TANAI ATTILA PhD

Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A közeli infravörös spektroszkópia (NIRS) a precíziós takarmány előállítás szolgálatában

1100 – 1130

Dr. habil. KASZA GYULA PhD, osztályvezető,

c. egyetemi tanár

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

Élelmiszerpazarlás: kihívások és lehetséges megoldások

1130 – 1230

Ebédszünet

1230 – 1430 

Szekció előadások

1430 – 1445

Szünet

1445 – 1645

Szekció előadások

1645

Konferencia zárása

 

 

ÁLLATTUDOMÁNYI ÉS TAKARMÁNYOZÁSI SZEKCIÓ

 

Elnök:   GULYÁS LÁSZLÓ

Titkár: TEMPFLI KÁROLY

 

               1230         SZABÓ F. – MÁRTON J. – SZŰCS M. – BENE SZ.:

                          Direkt és anyai genetikai hatás kapcsolata a húshasznosítású

                          borjak választási súlyában

 

               1245        MÁRTON A. - PAJOR G.:

                          Folyamatos adatgyűjtés digitális szenzorokkal húsmarha gulyán

                          a legeltetési szezonban

 

               1300         LENNER Á. – KOMLÓSI I.:

                          A dajkaság jellemzője egy magyar szürke szarvasmarha állományban

 

               1315         MÁRTON J. – ANTON I. – SZABÓ F.:

                          A hereford fajta eredete, szerepe a fenntartható 
                          szarvasmarhatenyésztésben

 

               1330         TÓTH V. – GULYÁS L. – GRÁFF M. – MIKÓ E.:

                          A termelésből való fő kikerülési okok vizsgálata magyarországi

                          tejtermelő tehenészetekben

 

               1345         BOROS N. – KOVÁCS L. – SZABARI M. – GULYÁS M. – BORKA GY.:

                          Automatizált rendszerekből érkező adatok és a termelési hatékonyság

                          növelése kapcsolatának vizsgálata tejtermelő gazdaságokban

 

               1400          FALUDI G. – POLGÁR J. P.:

                          Robotfejési technológia hatása a tejtermelésre

 

               1415         LIBIS-MÁRTA K. – PAJOR F.:

                          Az alompor felhasználhatósága a tejelő tehenek

                          tartástechnológiájában: tőgyegészségügyi vizsgálatok

 

               1430     SZÜNET

 

               1445         SZABÓ-SÁRVÁRI L. CS. – GYÖKÉR E. – NÉMETH A. – TEMPFLI K. –

                          PÓTI P. – PAJOR F. – GULYÁS L.:

                          Lacaune tőgymorfológiai vizsgálatok egy Győr-Moson-Sopron megyei

                          törzstenyészetben

                         

               1500         ÁPRILY SZ.:

                          A keltetőüzemekben keletkező tojáshéj, mint másodnyersanyag

                          hasznosítási lehetőségei

              

               1515         TEMPFLI K. – SZABÓ-SÁRVÁRI L. CS. – SZALAI K. – ZSÉDELY E. –

                          BALI PAPP Á.:

                          Viselkedésminták elemzése különböző tojóhibrid állományokban

 

 

               1530         BRASSÓ D. L. – KOMLÓSI I.:

                          A strucc tojásminőségi paramétereinek és táplálóanyag-tartalmának

                          változása a tojóév során

 

               1545         STRIFLER P. – HORVÁTH B. – SUCH N. A. – FARKAS V. –

                          CSITÁRI G. – WÁGNER L. – DUBLECZ K. – PÁL L.:

                          Csökkentett nyersfehérje szintű takarmányozás hatása

                          brojlercsirkék vakbél mikrobiótájára

 

               1600         ALPÁR B. GY. – TÓTH T. – R. SCHOLTEN – VARGA L.:

                          Erjesztett, folyékony takarmányok jelentősége a sertések

                          takarmányozásában: elmélet, gyakorlat és saját tapasztalatok

 

               1615        GRÜNVALD P. –JÓCSÁK I.- TOSSENBERGER J.- SUDÁR G.- HALAS V.: 

                          A takarmány típusának hatása egyes intramuszkuláris

                          zsírtartalmat befolyásoló gének működésére sertésben

 

               1630         MAJOR L. – BUDAI P. – LEHEL J. – SZABÓ R.:

                          A Pyrinex 48 EC (klórpirifosz) rovarölő szer és a Topas 100 EC

                          (penkonazol) gombaölő szer együttes, korai embriókárosító

                          hatásának vizsgálata fácánembriókban

 

 

ÁLLATTUDOMÁNYI ÉS TAKARMÁNYOZÁSI SZEKCIÓ POSZTEREI

 

               Á1             CSIBA A.:

                          Állattenyésztésből származó káros kibocsátások

                          csökkentése precíziós technológiák alkalmazásával

 

               Á2             CSÜRHÉS T. I. – SZABÓ F. – MIKÓ E. – TÖRÖK M.:

                          Myostatin mutációk hatása az állati szervezetekre,

                          különös tekintettel a húsmarhákra 

 

               Á3             KÁRPÁTI E. – GULYÁS L. – GÁSPÁRDY A.:

                          A melatoninszint szabályozásának innovatív lehetőségei

                          a juhtenyésztésben

 

               Á4             NAGY SZ. T. – KOVÁCS B. M.:

                          Bikaspermiumok mitokondriális membránpotenciál-vizsgálatai

                          különböző adatelemzési megközelítésekkel

 

               Á5             SOMOSKŐI B. – BORDÁS L. – TÖRÖK D. – CSEH S.:

                          Preantrális tüszők in vitro tenyésztésének és tárolásának

                          lehetőségei

 

 

 

 

               Á6             SZALAI SZ. – VARGA F. B. – PAJOR F. – BODNÁR Á. – KOVÁCS L.:

                          A hőstressz kihívásai a tejelő szarvasmarhák élettani, termelési

                          és szaporodásbiológiai összefüggéseiben

 

 

NÖVÉNY-, VÍZ- ÉS KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZEKCIÓ

 

Elnök:   MOLNÁR ZOLTÁN

            KALOCSAI RENÁTÓ

Titkár: BEKE DÓRA

 

 

               1230         VARGA Z.:

                          Mosonmagyaróvári kukorica fenológiai eredményei

                          éghajlatváltozás idején

 

               1245         PEPÓ P.:

                          Fajtaspecifikus hatások a növénytermesztésben

 

               1300       PAP J. – PAP N. – PETRÓCZKI F. – KUKORELLI G.:

                          Kukorica termésbecslés 2012-2014 évben

 

               1315         SKRIBANEK A. – KÉRI-SCHMIDTHOFFER I.:

                          Tavaszi árpa (Hordeum distichon L.) szelekciója

                          szárazságtűrésére

 

               1330         LEDÓNÉ ÁBRAHÁM R. – PILLÉR V.:

                          A bíborhere és a lucerna tripszfaunájának összehasonlítása

 

               1345         MOLNÁR Z. - KUKORELLI G. – KEREKES G.:

                          A szalicilsav és jázmonsav szerepe a növényi védekezésben,

                          immunitásban

 

               1400         JOLÁNKAI M. – KENDE Z. – TARNAWA Á. – KASSAI K.:

                          Szántóföldi növényfajok termesztésének víz-lábnyoma

 

               1415         BORDÉ Á. :

                          Egy mikrobiológiai alapú lombtrágya kifejlesztése édesburgonyában

 

               1430         SZÜNET

 

                         1445         SIMON SZ.- ANDA A.:

                          A közönséges aranyvessző lebontása során keletkező szén-dioxid

                          kibocsátás mérése klímakamrában

 

               1500         SOÓS G. – ANDA A.:

                          Szója evapotranszspirációjának modellezése

 

 

NÖVÉNY-, VÍZ- ÉS KÖRNYEZETTUDOMÁNYI SZEKCIÓ POSZTEREI

 

               N1             BEKE D.:

                          Talajállapot vizsgálatok különböző adottságú termőhelyeken

 

               N2             BERGENDI N. – PÓLYÁNÉ HANUSZ B. – IVÁNCSIS J. – VARGA J.:

                          A Drosophila suzukii megfigyelése és az ellene történő

                          védekezési módok kidolgozása a MATE Fertődi Kutató Állomásán

 

               N3             BÍRÓ Á. F. – KUKORELLI G. – MOLNÁR Z.:

                          A florilpikoxamid, hazai szabadföldi vizsgálatai Cercospora beticola

                          Sacc. ellen

 

               N4           GYURIS R. – SÖRÖS CS. – GUTERMUTH Á. – SZABÓ Á.:

                          Európai cseresznyelégy elleni védelem törzsinjektálással

 

               N5              IRMES K. – KRISTÓ I. – RÁCZ A. – SZENTPÉTERI L. –

                          VÁLYI-NAGY M. – TAR M.:

                       Cink lombtrágya kezelések hatásának vizsgálata négy őszibúza

                        fajta termésmennyiségére

 

               N6             KABATO W. – MUTUM L. – MOLNÁR Z.:

                       Impact of microalgae-bacteria interaction on maize growth

                       and nutrient use efficiency

 

               N7             KRISTÓ I. – TAR M. – IRMES K. – RÁCZ A. – VÁLYI-NAGY M.:

                          Őszi búza relatív klorofill-tartalma takarmányborsóval

                          történő társításban

 

               N8            KUBINA L. – KALOCSAI R. – SCHMIDT P. – KOLTAI G.:

                          A repce termesztéstechnológiája és tápanyagellátásának

                          aktuális kérdései

 

               N9             MUTUM L. – KABATO W. – MOLNÁR Z.:

                          Stimulating the plant development with chitosan and microalgae

                          at 50% N dose

 

               N10           PAP N. – PAP J.:

                          Őszi búza termésbecslés 2019-es évben

 

               N11           PETRÓCZKI F. – KUKORELLI G. – GERGELY I. – PAP J.:

                          Árpafajták vizsgálata eltérő vetésidők alkalmazása esetén

 

               N12           PÓLYÁNÉ HANUSZ B. – HALBRITTER A. – IVÁNCSICS J. –

                          BEKE D.:

                          Ökológiai szemléletű gazdálkodás – lehetőségek és megvalósításuk

                          az iskolakertekben

 

               N13           PORDÁN-HÁBER D. – KALOCSAI R.:

           A kritikusan fontos antibiotikumok (CIA) állategészségügyi

           alkalmazásának környezettoxikológiai jelentősége és hatása

           a víz-talaj kontinuumra

 

               N14         RÁCZ A. – UJJ A. – TAR M. - VÁLYI-NAGY M. – IRMES K. –

                              TÓTH E. - SZENTPÉTERI L. – KRISTÓ I.:

                          Őszi kalászosok és őszi borsó társításának hatása a talaj teljes

                          mikrobiális aktivitására

 

               N15           SÓLYOM L. – DECSI K.:

                          Víztelítettségi vizsgálatok kukoricában

 

               N16           TAR M. – IRMES K. – VÁLYI-NAGY M. – SZENTPÉTERI L. –

                          RÁCZ A. – KRISTÓ I.:

                          A NPK műtrágyázás hosszú távú hatása a GK Petur őszi

                          búza fajta termésére száraz és nedves években

 

               N17          TÓTH E. A. – KALOCSAI R.:

                          Cink lombtrágyázás hatása a kukorica (Zea mays L.) főbb

                          értékmérő tulajdonságaira, azonos kálium alaptrágyázás mellett

 

               N18           VÁLYI-NAGY M. – TAR M. – IRMES K. – RÁCZ A. – KRISTÓ I.:

           Az őszi borsó hatása az őszi búza termésmennyiségére és fehérje

           hozamára együtt vetési kísérletben

 

               N19           VÖRÖS L. – LEDÓNÉ ÁBRAHÁM R. – TÓTH SZ. – NAGY K. – S. TOEPFER:

                          Fenntartható védekezési eljárások az amerikai kukoricabogár

                          (Diabrotica virgifera virgifera) lárvája ellen

 

 

AGRÁRÖKONÓMIA, VIDÉKFEJLESZTÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS SZEKCIÓ

 

Elnök:   HEGYI JUDIT

Titkár: KACZ KÁROLY

 

 

               1515         TAKÁCSNÉ GYÖRGY K. – TAKÁCS I. J.:

                          A fenntartható gazdálkodás és néhány méretgazdaságossági

                          kérdés

              

               1530       BORBÉLY CS. – PUPOS C. – SZABARI M. - BAKOS G.:

                          Üzemgazdasági elemzések termelésszimulációs modellel a

                           tejtermelésben

 

               1545         BALOGH J. M.:

                          A szén-dioxid kibocsátás főbb meghatározó tényezői az

                          Európai Unióban

 

               1600         FEKETE L. – SZAKOS D. – KUNSZABÓ A. – KASZA GY.:

                       Élelmiszerbiztonsági és minőségi garancia:

                        a Kiváló Minőségű Élelmiszer-tanúsító védjegy fogyasztói megítélése

 

               1615         TAKÁCS I. J.:

                        Mit árul el az absztrakt? – Kertészeti folyóiratok absztraktjainak

                        összehasonlító szövegelemzése

 

AGRÁRÖKONÓMIA, VIDÉKFEJLESZTÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS SZEKCIÓ POSZTEREI

 

               ÖV1          FERENCZ Á. – VOJNICH V.:

                          Precíziós technológia bevezetésének gazdasági hatása egy

                          mezőgazdasági vállalkozásban

 

               ÖV2          GOMBKÖTŐ N.:

                          Effect of COVID-19 on international agricultural trade

 

               ÖV3             KACZ K. – HEGYI J.:

                          Helyi termékek a rövid élelmiszer-ellátási láncokban

                          Magyarországon

 

 

 

               ÖV4             KALMÁR S. – MIKLÓSNÉ VARGA A.:

                       GyMS megyei fiatal gazdák generációváltási

                        tapasztalatai

 

               ÖV5             SOÓS A.:

                          Vidéki foglalkoztatás javításának lehetőségei

 

               ÖV6             VÁMOS O. – KERTÉSZNÉ GYŐRFFY E. – KOLTAI G.:

                          Mezőgazdasági iskolák választásának motivációi

 

 

AGRÁRMŰSZAKI SZEKCIÓ

 

Elnök:   KOVÁCS ATTILA JÓZSEF

Titkár: NYÉKI ANIKÓ

 

 

               1230         NEMÉNYI M.:

                          Az agrárium energiamérlege és az IoT (Dolgok Internete) a

                          fenntarthatóság és a körforgásos gazdaság tükrében –

                          termodinamikai szempontok

 

               1245         MILICS G. – ZSEBŐ S.:

                          Monitoring drónok használata a precíziós növénytermesztésben

 

               1300         VOJTELA T. – BÉRES A.:

                          Az Agrártechnológiai Nemzeti Laboratórium kutatás-fejlesztési

                          tevékenysége

 

               1315       PÁGER SZ. – FÖLDI L. - GÉCZI G. – VERES A.:

                          Állattartás fűtési hőszükséglet meghatározása épületgépész szemmel

                          egy sertéshizlalda esetében

               1330         FEKTI L. R. – GÉCZI G.:

                          Mezőgazdasági terület mellett létesült lakóépületekben keletkező

                          szennyezőanyagok komfortra gyakorolt hatásának vizsgálata

 

               1345         PATONAI Z. – GÉCZI G.:

                          Katonai tábor belső levegőminőség vizsgálata

 

               1400         BESZÉDES S. – JÁKÓI Z. – HODÚR C.:

    Dielektromos mérési módszer alkalmazása biomassza biológiai

    lebontásának hatékonyság-vizsgálata

 

               1415         BARCZI A. – SZABÓ D. – MAGYARI P. – GÉCZI G.:

    NEIPA típusú sör főzési és fermentációs folyamatának színmérése

 

               1430         SZÜNET

 

 

AGRÁRMŰSZAKI SZEKCIÓ POSZTEREI

 

               M           BOZSIK N.:

                          Alacsony energiafogyasztású, nagy átviteli távolságú

                          adatkommunikációs megoldások a mezőgazdaságban alkalmazott

                          IoT eszközöknél

 

               M2        GÉCZI G. – A. QOR-EL-AINE – BÉRES A.:

                            Debrecenben megfigyelt magas PM10 koncentráció elemzése

               M3        KORZENSZKY P. – KASSEBÍ S.:

                          A tömegcsökkenés vizsgálata Golden Delicious alma

                         tárolása esetén

 

               M4      KOVÁCS R. - KORZENSZKY P. E. – KERESZTES R. ZS.:

                          A mezőgazdaságban alkalmazott anyagok forgácsolása

 

               M5        NAGY S.:

                          Mozgásérzékelővel ellátott, önműködő harmonika ajtó

 

               M6        SZEGEDI B. – KERTÉSZ SZ.:

                 Tejipari szennyvíz modul-vibrációs ultraszűrésének vizsgálata

                 kötőelemek használatával

 

ÉLELMISZERTUDOMÁNYI SZEKCIÓ

 

Elnök:   HANCZNÉ LAKATOS ERIKA

Titkár: SZÉKELYHIDI RITA

 

 

               1445       BUZÁS H. – KOVÁCS A. J. - SÜLE J. - NAGY-KOVÁCS K. –

                              PÉNTEK G. - SZABÓ K.:

                          Fogyasztói tejek aflatoxin M1 szennyezettségének vizsgálata

                          Magyarországon

 

               1500         CSURKA T.:

                 Vértermékek használata az élelmiszeriparban: Melléktermékből

                 nagy biológiai értékű élelmiszer-összetevő

 

               1515         DOBOZI R. – BESZÉDES S. – CSANÁDI J.:

                          Tejipari technológiai folyamatoknál alkalmazott műszeres

                          vizsgálati módszerek és dielektromos mérések paramétereinek

                          összefüggés vizsgálata

 

               1530         FÁRI M. G.:

                          Quo vadis zöld biofinomító ipar Magyarországon?

                          Lehetőségek és korlátok

 

               1545         MARÓ Z. M. – TÖRÖK Á. – BALOGH P. – CZINE P.:

                          Fogyasztói várakozások a magyar pálinka ágazatban

 

               1600         NÉMETH-TORKOS A. – BEKE D.:

                          A puffasztott élelmiszerek helye és szerepe a modern

                          táplálkozásban a fogyasztók megítélése alapján

 

               1615         POSGAY M. M. – HANCZNÉ LAKATOS E. – KAPCSÁNDI V.:

                          Szárított zsálya hagyományos sütőkolbász eltarthatóságára

                          gyakorolt hatása

 

              1630          SÜLE J. – HATVAN Z. – SIMON-KORCZ E. – HUCKER A. – FINTA Á. –

                           STEINERNÉ SMAJDA ZS. – BUZÁS H. – NAGY-KOVÁCS K. – KOCSIS R. –

                           VARGA L.:

                          A Prototheca fajok tejgazdasági jelentősége és kimutatási módszereik

 

 

ÉLELMISZERTUDOMÁNYI SZEKCIÓ POSZTEREI

 

               É1              CSIBA A.:

                          Precíziós technológiák alkalmazásának hatása a sertésvágás

                          fő- és melléktermékeinek feldolgozása során

 

               É2              A. B. CSUTI – B. SÍK – R. SZÉKELYHIDI – ZS. AJTONY

                          Naringin as a Potential Functional Food Ingredient

 

               É3             DÉZSI P. P. – HEINER ZS. – VÉGH A. G. - PAPPNÉ SZILÁRDI K.:

                          Biodegradábilis tejsav alapú módosított polimer csomagolóanyag

                          szerkezeti és morfológiai vizsgálata

                         

               É4              M. ELAYAN – TÓTH A. – M. ENKHBOLD – CSURKA T. – FRIEDRICH L. –

                          NÉMETH CS.:

                        Investigation of The Effect of Ascorbic Acid on The Viscosity

                        Properties of Liquid Egg Products

 

               É5              M. ENKHBOLD – TÓTH A. – M. ELAYAN – FRIEDRICH L. –

                          SURÁNYI J. – LŐRINCZ A.:

                        Possibilities For Game Meat Processing In Hungary

 

               É6               GÖB M.:

                          A módosított atmoszférájú csomagolás hatása a mikrozöldek

                          minőségi jellemzőire

 

               É7           HIDAS K. I. – NÉMETH CS. – VISY A. – BARKÓ A. – HORVÁTH-MEZŐFI

                        ZS. – TÓTH A. - NGUYEN LE PHUONG L. – NYULASNÉ ZEKE I.:

                          Krioprotektív anyagok alkalmazásának hatása fagyasztott-

                          felengedtetett tojássárgájából készült majonézek technofunkciós

                          tulajdonságaira

 

               É8            HORVÁTH-MEZŐFI ZS. – SZABÓ G.- GÖB M. – BÁTOR M. –

                        NGUYEN LE PHUONG L. – VISY A. – HIDAS K. I. – HITKA G. – ZSOM T.:

                          1-MCP-vel történő érésgátló kezelés hatása különböző érettségi

                          állapotú paradicsom minőségére

 

               É9              HUSZÁR G. – KERTÉSZ SZ.:

                        Javított laboratóriumi ultraszűrések 3D nyomtatott távtartókkal

 

               É10            KUTI B. – KASZA GY. – SZAKOS D.:

                          Tápérték jelölési rendszerek élelmiszer-vállalkozói szemmel

 

               É11          SZABÓ G. – HORVÁTH-MEZŐFI ZS. – NGUYEN LE PHUONG L. –

                       GÖB M. – KOCSIS T. - ZSOM T. – HITKA G.:

                          Meggy tárolásának fejlesztése mosás és ehető bevonat

                          alkalmazásával

 

               É12            SZATHMÁRY M. Z. – VARGA L. – SZENTHE K.:

                          Innovatív élelmiszer-diagnosztikai eljárás sajtok vajsavas

                          puffadását okozó Clostridium tyrobutyricum endospóráinak

                          kimutatására

 

 

 

               É13            TÓTH A. – NÉMETH CS. – M. ELAYAN – M. ENKHBOLD –

                          SURÁNYI J. – FRIEDRICH L.:

                          A fehérjetartalom növelésének lehetőségei tojásfehérje

                          alapú italokban

 

                É14            GREFF B. – LAKATOS E. – TAKÁCS K. – F. BINGÜL – Y. ISTAMBULLU-

                            A.SANMARTÍN – K. LEPPIK – S. ROSENVALD – VÉR A.:

                          Nemzetközi együttműködés a fogyasztók élelmiszertudatos

                          gondolkodásának erősítése érdekében

 

 

               É15            VISY A. – HIDAS K. I. – KOÓSZ ZS. – BARKÓ A. – HORVÁT-

                          MEZŐFI ZS. – L. PHOUNG LE NGUYEN – FIREDRICH L. –

                          JÓNÁS G.:

                          Az ultrahang és a nagy hidrosztatikus nyomású kezelés

                          kombinált hatásának vizsgálata a hús pácolása során

 

Elérhetőségek

Széchenyi István Egyetem
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Vár tér 2.

Központi telefon: (96) 566-600
Központi fax: (96) 566-620

 

Események

Záróvizsga jelentkezési időszak 2021. november 25. 06:00 - 2021. december 19. 23:55
Hallgatói klubkoncert 2021. december 1.
Vizsgajelentkezés kezdete 2021. december 6. 08:00 - 09:00
Hallgatói klubkoncert 2021. december 8.
MÉK nyílt nap 2021. december 10. 10:00 - 16:00