Széchenyi István Egyetem: rangos kitüntetések az államalapítás ünnepén

A Széchenyi István Egyetem két vezető munkatársa vehetett át magas állami elismerést az augusztus 20-i ünnep alkalmából.

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Novák Katalin köztársasági elnök a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozott Karunk, az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar dékán asszonyának, dr. Szalka Évának, illetve dr. Lukács Eszternek, a Széchenyi István Egyetem elnökhelyettesének.

Dr. Szalka Éva agrármérnök a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári karának dékánjaként, a Területi Tudományi és Vidékfejlesztési Tanszék egyetemi docenseként végzett kiemelkedő oktatói és szakmai közéleti tevékenysége, kimagaslóan eredményes vezetői munkája elismeréseként kapta a kitüntetést.

d2.PNG

Dr. Szalka Éva, a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar dékánja

 

 

Dr. Lukács Eszter méltatásában elhangzott: a Széchenyi István Egyetem volt nemzetközi rektorhelyetteseként, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Nemzetközi és Elméleti Gazdaságtan Tanszékének egyetemi docenseként, az intézmény Nemzetközi Programok Központja alapítójaként meghatározóan értékes munkát végzett. Kiemelkedő vezetői tevékenysége, oktatói és szakmai munkája, különösen a campus iránti nemzetközi érdeklődés növelése terén elért eredményei elismeréseként vehette át a kitüntetést.

d1.PNGDr. Lukács Eszter, a Széchenyi István Egyetem elnökhelyettese

 

 

A cikk az alábbi forrás alapján készült: https://www.uni.sze.hu/post/sz%C3%A9chenyi-istv%C3%A1n-egyetem-rangos-kit%C3%BCntet%C3%A9sek-az-%C3%A1llamalap%C3%ADt%C3%A1s-%C3%BCnnep%C3%A9n

Elérhetőségek

Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Vár tér 2.

Központi telefon: (96) 566-600
Központi fax: (96) 566-620

 

Események