Bemutatkozunk

Kedves leendő Hallgatónk!

A továbbtanulás nagyon fontos kérdés, mert nemcsak a leendő munkahelyedet határozza meg, hanem a szakmai, baráti, sőt akár a későbbi családi kapcsolataidat is!

Azzal szeretnénk segíteni a döntésed, hogy bemutatjuk Neked, hogy milyen lehetőségeket kínálunk. Karunk jogelődjét 202 éve alapították és azóta a nálunk diplomát szerzett szakemberek fontos szereplői a hazai gazdaságnak, nemcsak az agrártermelés vagy élelmiszeripar területén, de a banki szektorban, az államigazgatásban, a környezetvédelemben, a gépgyártásban, a precíziós gazdálkodásban és a kutatásfejlesztés számos területén.

De kik is vagyunk?

A győri Széchenyi István Egyetem meghatározó felsőoktatási intézményként nemcsak hazánkban népszerű, hanem egyre ismertebb nemzetközi viszonylatban is. Dinamikus fejlődése mellett stabilitást és állandóságot is képvisel. Ennek az egyetemnek részeként működünk mi is, a mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar.

Széchenyis hallgatóként kihasználhatod, hogy egy nagy egyetem számos lehetőséget kínál az egyetemi polgároknak, ugyanakkor a mindennapokban a Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karon személyes légkörű oktatással szerezheted meg a szaktudást, közben pedig – szinte észrevétlenül – a hagyományos rendezvények és a hallgatóknak szervezett szakmai, sport és közösségi eseményeken keresztül egy összetartó közösség részévé válsz. A helyszín pedig a Szigetköz fővárosa, Mosonmagyaróvár, amelynek különleges hangulatot ad a Mosoni-Duna és a Lajta-folyó, továbbá számos lehetőséget kínál a szlovák és osztrák határ közelsége (15 km) valamint a Szigetköz gazdag természeti kincsei és kulturális élete.

Találkozzunk Mosonmagyaróváron, de addig is keress bennünket a különböző online elérhetőségeken!

 

Amit kínálunk, több, mint egy agráregyetem…éld át Te is!

 

Kövess minket facebookon és instagramon is! 

Elérhetőségek

Széchenyi István Egyetem
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Vár tér 2.

Központi telefon: (96) 566-600
Központi fax: (96) 566-620

 

Események

Hallgatói klubkoncert 2021. október 27.
Hallgatói klubkoncert 2021. november 3.
Magyar Tudomány Ünnepe 2021. november 4.
Óvári Hallgatói Bál 2021. november 6.